foto

Richard Bates Jr.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 King Knight
2019 Tone-Deaf
2016 Trash Fire
2014 Suburban Gothic
2012 Amputace
2008 Excision

Hudební videoklipy

2016 White Lung: Below (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 King Knight
2019 Tone-Deaf
2016 Trash Fire
2014 Suburban Gothic
2012 Amputace

Hudební videoklipy

2016 White Lung: Below (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2020 King Knight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky