foto

Shawn Elliott

  • nar. 1937
    Santurce
  • zem. 11.3.2016
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Smrtelné lži
2005 La Fiesta del Chivo
2001 Super finta
Třináct rozhovorů o tomtéž
2000 Blue Moon
1998 Le New Yorker
1997 Hurricane
1996 Příběhy ze života: Někdo musel být Benny (TV film)
V pasti
1995 Smrt v malých dávkách (TV film)
1991 Krvežízniví faraoni z Pittsburgu
1990 Impuls
1989 Jednej správně
1988 Slíbený zázrak (TV film)
Sázka na smrt
1986 Mimo službu
1985 Crossover Dreams
1984 Beat Street
Sentimental Journey (TV film)
1981 Dream House (TV film)
1977 Short Eyes
1975 Jacques Brel Is Alive and Well and Living in Paris

TV seriály

2006 Unesený (TV seriál)
2003 Taxík (TV seriál)
Dial 'O' for Murder (S02E10)
2002 American Family (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ostřelovač (S01E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
DR 1-102 (S12E13)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Down (S07E19)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Pro Se (S06E21)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Jeopardy (S06E04)
Cruel and Unusual (S05E19)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Blue Bamboo (S05E03)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Prince of Darkness (S03E08)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Heroes of the Revolution (S03E24)
1985 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Case (S01E19)
Miami Vice (TV seriál)
Milk Run (S01E12)
1984 Hunter (TV seriál)

Dokumentární

1999 Crucible of Empire: The Spanish American War (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky