foto

Viktor Smutný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Trojí život (TV film)
2009 Dvojka
2007 Stop (TV film)
2003 Světlu vstříc (studentský film)
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)

TV seriály

2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Velikonoce (E07)
2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sněz, co můžeš (S13E02)
S vámi je radost umírat! (S12E63)
Šance na nový život (S12E54)
další epizody (6)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Hlavně ne dárky (E08)
Krev mé krve (E07)
Nic pro slabé žaludky (E06)
další epizody (8)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)
Ozzákova škola kalení (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
Rubínová svatba (S01E07)
Nebezpečná známost (S01E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2016 Jiří Bárta hraje Bachovy Suity pro violoncello (koncert)
RINO - Příběh špióna
2012 Váňa
2004 Profil - Jan Kaplický
2002 Můj děda 2002... (studentský film)
O paměti (studentský film)
Zlopověstné dítě (studentský film)

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)
2010 Mazec (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Xindl X: Nejlepší kuchař (hudební videoklip)
2009 Xindl X: Anděl (hudební videoklip)
Xindl X: Dysgrafik (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace