foto

Viktor Smutný

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Někdy je to jenom řeka
Problémy prvního světa
2018 Trojí život (TV film)
2009 Dvojka
2007 Stop (TV film)
2003 Světlu vstříc (studentský film)
2002 Bez - Vlasy (studentský film)
2001 Bezejmenní (studentský film)
Poplach (studentský film)

TV seriály

2019 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Noc s osmičkou (S14E38)
Šťastná náhoda (S14E37)
Naděje umírá poslední (S14E36)
další epizody (4)
2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Velikonoce (E07)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Anděl má volný ruce (S14E30)
Tohle je tvůj konec (S14E29)
Matka tygřice (S14E28)
další epizody (10)
2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sněz, co můžeš (S13E02)
S vámi je radost umírat! (S12E63)
Šance na nový život (S12E54)
další epizody (6)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Hlavně ne dárky (E08)
Krev mé krve (E07)
Nic pro slabé žaludky (E06)
další epizody (8)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
Dámská jízda (S03E12)
Život jde dál (S03E11)
další epizody (22)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (13)
Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)
Ozzákova škola kalení (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Mrtvý muž letí (S01E08)
Rubínová svatba (S01E07)
Nebezpečná známost (S01E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2018 Rodina Aloise Rašína (TV film)
2016 Jiří Bárta hraje Bachovy Suity pro violoncello (koncert)
RINO - Příběh špióna
2015 Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Jiří Bárta versus Bachovy Suity pro sólové violoncello (S01E02)
2012 Váňa
2004 Profil - Jan Kaplický
2002 Můj děda 2002... (studentský film)
O paměti (studentský film)
Zlopověstné dítě (studentský film)

TV pořady

2016 Comedy Club (TV pořad)
2013 Vylomeniny (TV pořad)
2010 Mazec (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Xindl X: Nejlepší kuchař (hudební videoklip)
2009 Xindl X: Anděl (hudební videoklip)
Xindl X: Dysgrafik (hudební videoklip)
2007 Vidoucí, ale neviděná (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2018 Kabaret Caligula - PanzerFaust (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky