foto

Dionne Warwick

  • nar. 12.12.1940 (77 let)
    East Orange, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Let There Be Light
2004 Songwriters Hall of Fame (TV film)
1998 Bacharach: One Amazing Night (TV film)
League of Legends (TV film)
1997 Muži v černém
1992 Extralarge 3: Černá magie (TV film)
1987 Najatý policajt
1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
1983 Do It Debbie's Way
1982 Debby Boone... One Step Closer (TV film)
1974 Free to Be... You & Me (TV film)
1969 Slaves

TV seriály

2012 Belle's (TV seriál)
2008 Ti lascio una canzone (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
Pauly (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1993 Noche, noche (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Out All Night (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Frost's Weekly (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1965 Not Only... But Also (TV seriál)
1964 Ni figue ni raisin (TV seriál)

Dokumentární

2015 Warren Beatty - hollywoodská posedlost (TV film) - a.z.
2013 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
2009 Michael Jackson: Pohřeb (koncert)
2003 Soul Man: Isaac Hayes (TV film)
2002 Making and Meaning of 'We Are Family', The
2001 Best of Music Flashback Television Shows: Featuring Music Scene and Hullabaloo, The
Michael Jackson Live (koncert)
The Songmakers Collection
2000 Whitney Houston: The Greatest Hits
1998 The Heaven and Earth Show (TV seriál)
Top Ten (TV seriál)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1989 Probe Team, The (TV seriál)
That's What Friends Are for: Arista's 15th Anniversary Concert (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
We Are the World (koncert)
1980 Barry Manilow: One Voice (TV film)
Sinatra: The First 40 Years (TV film)
1977 Day the Music Died, The

TV pořady

2017 Zauberhafte Weihnacht im Land der "Stillen Nacht" (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 Celebrity Duets (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2004 World Music Awards, The (TV pořad)
2003 American Juniors (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1999 Arista Records' 25th Anniversary Celebration (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Jackson Family Honors, The (TV pořad)
1993 Children of Africa (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1990 Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration (TV pořad)
1986 Circus of the Stars #11 (TV pořad)
Oprah show (TV pořad)
The New Hollywood Squares (TV pořad)
1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
American Bandstand's 33 1/3 Celebration (TV pořad)
Larry King Live (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
I Love Liberty (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Big Show, The (TV pořad)
Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
Solid Gold (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1977 Happy Birthday, Las Vegas (TV pořad)
1976 The Captain and Tennille (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1973 The CBS Festival of Lively Arts for Young People (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
Soul Train (TV pořad)
5th Dimension Traveling Sunshine Show, The (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
1968 Beautiful Phyllis Diller Show, The (TV pořad)
Dean Martin Presents the Golddiggers (TV pořad)
The Dick Cavett Show (TV pořad)
The Joan Rivers Show (TV pořad)
1967 Jerry Lewis Show, The (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Steve Allen Comedy Hour (TV pořad)
1966 Dream Girl of '67 (TV pořad)
1965 It's What's Happening, Baby! (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace