foto

Darío Grandinetti

  • nar. 5.3.1959 (61 let)
    Rosario, Santa Fe, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La Casa de los Conejos
La isla de las mentiras
2018 El pacto
Královna strachu
Rudá
2017 Despido procedente
El peso de la ley
Te esperaré
2016 Julieta
2015 Papež František: Modlete se za mě
2014 Divoké historky
2013 Inevitable
Matrimonio
2010 V záři neonů
2009 Horizontal/Vertical
2008 Algo habrán hecho
Bodas de Papel
El frasco
Sleeping Around
2007 Carta esférica, La
Matar a todos
Quiéreme
¡Pega Martín pega!
¿De quién es el portaligas?
2005 Druhé kolo
2004 Návrat lásky
Próxima salida
Rok, kdy nastala potopa
2003 Ciudad del sol
Juego de Arcibel, El
Občasné bouřky
Palabras encadenadas
2002 Mluv s ní
2001 Casa de Tourner, La
El lado oscuro del corazón 2
Ilusión de movimiento
1999 Amateur, El
Operación Fangio
1998 Día que murió el silencio, El
1997 Sus ojos se cerraron y el mundo sigue andando
1996 Despabílate amor
El dedo en la llaga
1995 Cosas del querer: Segunda parte, Las
Neumírej, dokud mi neřekneš, kam jdeš
1994 Balada de Donna Helena, La
1992 El lado oscuro del corazón
1990 Cien veces no debo
Puertitas del señor López, Las
1987 Pandilla aventurera, La
1986 Longs manteaux, Les
Seguridad personal
1985 Búsqueda, La
Čekání na pohřební vůz
1984 Poznání

TV seriály

2019 Hierro (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2015 Hypnotizér (TV seriál)
1998 Fiscales (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1994 Machos, Los (TV seriál)
1993 Apasionada (TV seriál)
1992 Oro y el barro, El (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 Querido salvaje (TV seriál)
1985 Coraje mamá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky