foto

Birgitte Hjort Sørensen

  • nar. 16.1.1982 (36 let)
    Hillerød, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 3 ting
2015 Ladíme 2
Sommeren '92
2014 Automata
Boj sněžného pluhu s mafií
Ten, koho miluješ
2013 Slečna Marplová: Nekonečná noc (TV film)
2012 Marie Krøyer
2011 Julie
Magi i luften
2010 Pravda o mužích
2009 Ved verdens ende
2008 Anja & Viktor - I medgang og modgang
Uchazeč
2006 Tre somre

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Overlevelse (E08)
další epizody (10)
2016 Vinyl (TV seriál)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
Cyclone (E06)
další epizody (5)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
další epizody (10)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace