foto

Stuart McQuarrie

  • nar. 19.5.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pères Et Impairs
Terminátor: Temný osud
2017 Daphne
2016 V kruhu koruny II: Jindřich VI. (1. díl) (TV film)
V kruhu koruny II: Jindřich VI. (2. díl) (TV film)
2015 We're Doomed! The Dad's Army Story (TV film)
2014 Blíže k Měsíci
Coach
2012 Blood
2011 Isle of Dogs
2010 Burke and Hare
Další rok
2008 Franklyn
Umlčeni
2007 Taggart: Činžák (TV film)
2006 Inspektor Rebus II.- Černá kniha (TV film)
2005 Děsivá minulost (TV film)
Very Social Secretary, A (TV film)
2003 Adamovo tajemství
The Deal (TV film)
2002 28 dní poté
Honeytrap, The
1999 Butterfly Collectors (TV film)
Trial by Fire (TV film)
1998 Echo, The (TV film)
1997 The Life of Stuff
1996 Trainspotting

TV seriály

2019 Koruna (TV seriál)
Tywysog Cymru (S03E06)
Převrat (S03E05)
2018 Cizinka (TV seriál)
Savages (S04E05)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2016 Dickensian (TV seriál)
Episode 14 (E14)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Lip Service (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
Peep Show (TV seriál)
Fitko (S04E03)
2005 The Ghost Squad (TV seriál)
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
1999 Four Fathers (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 The High Life (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Uhranutí (S06E01)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky