foto

María León

  • nar. 30.7.1984 (36 let)
    Seville, Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La lista de los deseos
2019 Los Japón
2018 Escapada
Láska bez konce
2017 El autor
2016 Cuerpo de Élite
La Voz de un Sueño
2015 Los miércoles no existen
Rey Gitano
2014 Carmina y amén.
Marsella
Not the End
2012 Carmina
2011 Němý hlas
2009 Fuga de cerebros

TV seriály

2019 Květinový dům (TV seriál)
MACEŠKA (symbol úvahy) (S02E09)
HŘEBÍČEK (symbol rozmarnosti) (S02E06)
RŮŽE (symbol jednoty) (S02E01)
Allí Abajo (TV seriál)
Cuqui Low Cost Wedding (S05E10)
No mires (S05E09)
Rescate en Igueldo (S05E08)
další epizody (10)
2018 Allí Abajo (TV seriál)
Aúpa y olé (S04E15)
La familia, ¿unida? (S04E14)
Despedida a la vasca (S04E13)
další epizody (15)
2017 Allí Abajo (TV seriál)
2 viajeros, 1 parto y ninguna boda (S03E16)
Dos hombres y un embarazo (S03E15)
Dos vascos y un biberón (S03E14)
další epizody (16)
2016 Allí Abajo (TV seriál)
Sí, quiero (S02E15)
Gau Festa Aitarekin (S02E14)
El resucitao (S02E13)
další epizody (15)
2015 Allí Abajo (TV seriál)
Maite zaitut (S01E13)
Y volver, volver... (S01E12)
Sevilla huele a 'azar' (S01E11)
další epizody (13)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Quién, Los (TV seriál)
2009 Una bala para el Rey (TV seriál)
2008 Maitena: Estados alterados (TV seriál)
Tira, La (TV seriál)
2007 Poslední vteřiny (TV seriál)
2006 SMS, sin miedo a soñar (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky