foto

Paul Jesson

  • nar. 1946
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Children Act
2014 Mr. Turner
2013 Blíže k Měsíci
Uzavřený kruh
2012 Travelling Light (divadelní záznam)
2011 Coriolanus
2009 Margaret (TV film)
2008 Ďáblova pouta (TV film)
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
2002 Všechno nebo nic
2000 Tragédie letu 111 (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)
1988 Final Run (TV film)
1985 Acceptable Levels
Love's Labour's Lost (TV film)
1984 Tragedy of Coriolanus, The (TV film)
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)
The Ploughman's Lunch
1982 Cymbeline (TV film)
1981 Winter's Tale, The (TV film)
1977 Esther Waters (TV film)

TV seriály

2015 Chewing Gum (TV seriál)
Possession (S01E03)
The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové mrtvých (S11E07)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Utica (S01E09)
Bitva u Farsala (S01E07)
Beranidlo dopadlo na zeď (S01E05)
další epizody (7)
2002 Foylova válka (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Glass, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
1997 Holding On (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Widows 2 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Vdovy (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Carry On Laughing! (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2010 Bible: Historie (TV seriál)
2005 RSC Meets USA: Working Shakespeare

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace