foto

Karl Gajdusek

  • nar. 30.7.1968 (51 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Kingsman: První mise
Konec zločinu v Americe
2018 Blood Brother
2014 November Man
2013 Nevědomí
2011 Teror

TV seriály

2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue on Blue (E02)
Captain (E01)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky