foto

Jon English

  • nar. 26.3.1949 (71 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Walk the Talk
1997 H.M.S. Pinafore (TV film)
1994 Pirates of Penzance, The (TV film)
1980 Vezmi a jdi

TV seriály

2005 Last Man Standing (TV seriál)
2000 Pizza (TV seriál)
1999 All Star Squares (TV seriál)
1994 Frontline (TV seriál)
Neri, dívka moře (TV seriál)
1991 All Together Now (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Sweet and Sour (TV seriál)
1981 Bellamy (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
The Windfall Summer (E13)
The Whip Hand (E12)
The Spirit of Enterprise (E11)
další epizody (11)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1994 Homicide... 30 Years On (TV film)
1972 Jesus Christ Superstar (TV film)

Host

TV pořady

2006 Countdown Spectacular (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce