foto

Russell Thorson

  • nar. 14.10.1906
    Eau Claire, Wisconsin, USA
  • zem. 6.7.1982 (75 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Manhunter (TV film)
1973 Kráčející skála
The Blue Knight (TV film)
1972 The Screaming Woman (TV film)
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1970 Night Slaves (TV film)
1969 Strom poznání
1968 Plíživý měsíc
Pověste je výš
1967 A Covenant with Death
1966 Velký Bill
1965 36 Hours
My Blood Runs Cold
Two on a Guillotine
1964 Where Love Has Gone
1963 Stalo se na světové výstavě
1960 Gunfighters of Abilene
The Music Box Kid
1959 Battle of the Coral Sea
Dobrý den na věšení
Last Angry Man, The
1958 Bitter Heritage (TV film)
Chci žít!
Džúdžin jukiotoko
Gun Fever
Gunman's Walk
Pluj tiše, pluj hluboko
Tarawa Beachhead
True Story of Lynn Stuart, The
When Hell Broke Loose
1957 Destination 60,000
Undersea Girl
Zero Hour!
1956 Hot Rod Girl
Johnny Concho
Please Murder Me
1954 Dangerous Mission
1951 Double Dynamite
1949 Easy Living

TV seriály

1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
1949 One Man's Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace