foto

Nico Tortorella

  • nar. 30.7.1988 (30 let)
    Wilmette, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narození: 30.7.1988. Místo narození: Wilmette, Illinois, USA. Nico je mladý americký herec a model. Vyrůstal ve městě Wilmette, kde chodil na New Trier High School. Roku 2009 jej stanice CW pozvala do nového seriálu BEAUTIFUL LIFE, kde si Nico zahrál roli Colea Stepherda. Tento seriál byl ale po startu druhé série zrušen, a tak měl Nico znovu čas na nové projekty. Dalším hereckým působením se stala vedlejší role ve filmu VŘÍSKOT 4. Po této roli se vydal opět seriálovou cestou, když přijal roli Jacoba Wellse (jedné z hlavních postav) v seriálu THE FOLLOWING.

Ondřej "Xavi6" Šedý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Menendez: Blood Brothers (TV film)
2014 Hunter&Game
2013 Neobyčejný Odd Thomas
2011 Teror
Vřískot 4
2010 Twelve

TV seriály

2018 Younger (TV seriál)
The End of the Tour (S05E03)
A Titanic Problem (S05E02)
2017 Younger (TV seriál)
Irish Goodbye (S04E12)
It's Love, Actually (S04E11)
The Incident at Pound Ridge (S04E09)
další epizody (11)
2016 Younger (TV seriál)
Get Real (S03E12)
A Book Fair to Remember (S03E11)
Pigeons, Parrots and Storks (S03E10)
další epizody (23)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
Younger (TV seriál)
The Old Ma'am and the C (S01E12)
Hot Mitzvah (S01E11)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
další epizody (12)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Konec je blízko (S01E14)
Havenport (S01E13)
Prokletí (S01E12)
další epizody (12)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
The Beautiful Life: TBL (TV seriál)

TV pořady

2018 How Far Is Tattoo Far? (TV pořad)
2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace