foto

Egon Günther

  • nar. 30.3.1927
    Schneeberg, Sasko, Německá říše
  • zem. 31.8.2017 (90 let)
    Postupim, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Die Braut
Else - Geschichte einer leidenschaftlichen Frau (TV film)
1997 Danny und Britta
1992 Lenz (TV film)
1991 Stein
1990 Rosamunde
Wenn du groß bist, lieber Adam
1986 Die Letzte Rolle (TV film)
1985 Mamas Geburtstag (TV film)
Morenga (TV film)
1983 Hanna von acht bis acht (TV film)
1982 Euch darf ich's wohl gestehen (TV film)
1978 Ursula (TV film)
Weimar, du Wunderbare (TV film)
1976 Utrpení mladého Werthera
1975 Lota ve Výmaru
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
1972 Klíče
Ten třetí
1970 Anlauf (TV film)
Junge Frau von 1914 (TV film)
1968 Den rozloučení
1965 Lotova žena
1961 Kleid, Das

TV seriály

1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)

Dokumentární

2002 Bronnen - Was für ein chaotisches Leben (TV film)
2001 Deutsche Lebensläufe (TV seriál)
1997 7. Jahr - Ansichten zur Lage der Nation, Das (TV film)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace