foto

Scott Jefferies

  • nar. 30.3.1968 (51 let)
    Corpus Christi, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 When the Storm God Rides
2017 Beverly H.
2013 Houston
2011 Last Words
Strom života
Texas Triangle, The
2010 Machete
2006 Jack Everyman

TV seriály

2015 Pozůstalí (TV seriál)
Všechna místa obsazena (S02E05)
2014 Hysteria (TV seriál)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace