foto

Michael E. Rodgers

  • nar. 8.5.1969 (50 let)
    Whitburn, Západní Lothian, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sinner
2005 Rudá růže
What's Up, Scarlet?
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2004 Thank Heaven
2003 Bone Hunter, The
Kleptomanka
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
2000 Metropolis (TV film)
Patriot
Thomas and the Magic Railroad
Útěk v hlubinách
1999 Sugar Town
1998 At Sachem Farm
Gia (TV film)
1996 Dentista

TV seriály

2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Big Bang Job (S03E15)
2006 Windfall (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž na golfovém hřišti (S01E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Žárlivost (S02E04)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky a piráti (S07E04)
2002 American Dreams (TV seriál)
American Family (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Dobrá rada nad zlato (S02E15)
1998 Legacy (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace