foto

Mieko Harada

  • nar. 26.12.1958 (60 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Džun'iči
2018 Konna jofuke ni banana kajo: Kanašiki džicuwa
2017 MAKI
Umibe no Lear
2016 Sekai kara neko ga kietanara
2015 Hatašiai
Sanmen kidži no onnatači: ai no su (TV film)
2014 Bokutachi no kazoku
Higuraši no ki
Mi o Cukuši rjóričó (TV film)
Saigo no Shigoto (TV film)
Tatta ičido no jakusoku: Džidai ni fúin sareta nihondžin (TV film)
2013 Kiseki no ringo
Koi (TV film)
2012 20-nen go no Kimi e (TV film)
Anata e
Fugainai boku wa sora o mita
Helter Skelter
Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
Milocrorze
2011 Majutsu wa Sasayaku (TV film)
Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Rokku: Wanko no shima
2010 Leonie
Tida-kankan: Umi to sango to chiisana kiseki
2009 60 sai no Love Letter
2008 Buta ga ita kjóšicu
2007 Dororo
Čača: Tengai no onna
2006 Niji wo Kakeru Ouhi (TV film)
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
Bókoku no aegis
Hinokio
Semišigure
2002 Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
Koinu dan no monogatari
Ori ume
Oriume
Out
2001 Mokuyo kumikyoku
Off-Balance
2000 Hacukoi
Tenki yoho no koibito (TV film)
1999 Ame agaru
Gakkô no kaidan 4
Niji no misaki
1998 Ai o kou hito
Onna keiji Riko megami (Venus) no eien
Shinano no Columbo (TV film)
1996 E no naka no boku no mura
1995 Jomigaeru júsaku: Tantei monogatari tokubecuhen
1994 Kowagaru hitobito
Čónórjokuša: Miči e no tabibito
1991 Musuko
Sutoroberi Road
Sutoroberi rodo
1990 Sny Akiry Kurosawy
Šikibu monogatari
1989 Curibaka nišši 2
1988 Teito monogatari
1986 Kataku no hito
Kokushi muso
Prussian blue no šózó
1985 Ran
1983 Modori-gawa
Čiči to ko
1981 Danpu wataridori
1980 Mr., Mrs., Ms. Lonely
Tonda kappuru
1979 Džigoku
Sono go no džingi naki tatakai
Á nomugi tóge
1978 Torakku yarô: Totsugeki ichiban hoshi
1977 Sabita honó
1976 Daiči no komoriuta
Permanent Blue: Manacu no koi
青春の殺人者
1974 Honô no shôzô
Koi wa midori no kaze no naka
Tomodači

TV seriály

2018 Tómei na jurikago (TV seriál)
2016 ON (TV seriál)
逃げる女 (TV seriál)
2015 Kekkonshiki no zenjitsu ni (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Boku no ita džikan (TV seriál)
2013 Kaen kita no eijú aterui den (TV seriál)
Kaiki Daisakusen: Mystery File (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
Mukôda Kuniko Innocent (TV seriál)
2011 Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Nagareboši (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2009 Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2007 Kareinaru ičizoku (TV seriál)
2005 Aikurushii (TV seriál)
Hachiro ~Haha no Shi, Chichi no Shi~ (TV seriál)
2004 Tóbóša (TV seriál)
2003 Ninjo todokemasu Edo (TV seriál)
2002 Tobo (TV seriál)
2000 Kinó no teki wa kjó no tomo (TV seriál)
Nippon Academy šó (TV seriál)
Tenki-yoho no Koibito (TV seriál)
1998 Nemureru mori (TV seriál)
1995 Kimi i omó jori kimi ni aitai (TV seriál)
1993 Kanodžo no kirai na kanodžo (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1981 Kita no kuni kara (TV seriál)
1980 Hadaka no taišó hóróki (TV seriál)
1976 Oretači no asa (TV seriál)

Dokumentární

2014 Ikitai Tasuketai (TV film)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace