foto

Bruno Le Jean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Un petit bout de France (TV film)
1999 Les Guignols de l'Info : la Fiction (TV film)

TV seriály

2008 Groland magzine (TV seriál)
2007 Hénaut président (TV seriál)
2003 Domisiladoré (TV seriál)
2002 7 jours au Groland (TV seriál)
France d'en face, La (TV seriál)
2001 Grolandsat (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Dokumentární

2012 Les Fils du Vent

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky