foto

Kjózó Nagacuka

  • nar. 6.7.1945 (74 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kurara: hokusai no musume (TV film)
Midnight Bus
2015 Crossroad
Sezaimaru Beniko no Džikenbó: Kuroneko no sankaku (TV film)
Wagaja (TV film)
2014 Bokutachi no kazoku
2013 Himawari: Okinawa wa wasurenai, ano hi no sora wo
Kyôryû sensei (TV film)
2012 Anata e
Rindžó gekidžóban
2010 Jiden (TV film)
2009 Danzetsu (TV film)
2008 Rupan no šósoku (TV film)
2007 Nagai nagai satsujin
2004 Sheeraza Do (TV film)
2003 Makai tenšó
Musume no kekkon (TV film)
2002 Warau kaeru
1998 Amagi Goe (TV film)
1997 Koi to hanabi to kanranša
Seto'uči moonlight serenade
Tókjó jakjoku
1996 E no naka no boku no mura
Skip (TV film)
1992 Hikinige Family
Okoge
Za Chugaku kyoshi
1990 Bakajaró! 3: Henna jacura
1989 Uchuu no hosoku
1985 Gakidama
1982 Naikai no wa: Daigaku džokjódžu no furin no kessan – Horaikjo ni kieta šitai (TV film)
1974 Číňané v Paříži

TV seriály

2019 Juganda hamon (TV seriál)
Kokó no mesu (TV seriál)
2017 CRISIS (TV seriál)
Onna no Kunshou (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
2014 Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Nanatsu no Kaigi (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Hakuóki (TV seriál)
Maguma (TV seriál)
2011 Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
Kazoku hôtei (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
Madonna verude: Musume no tame ni umu koto (TV seriál)
2010 Cuki no koibito (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
2006 Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Yume de Aimashou (TV seriál)
2004 Order Made (TV seriál)
2002 Majonaka no ame (TV seriál)
Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Omae no jukiči ga naiteiru (TV seriál)
1999 Tenshi no Oshigoto (TV seriál)
1998 News no onna (TV seriál)
1997 Risou no Joushi (TV seriál)
1995 Kagayake! Rintaro (TV seriál)
Kagayaku Toki no Naka de (TV seriál)
Kagayaku toki no nakade (TV seriál)
1994 Ari yo Saraba (TV seriál)
Masui (TV seriál)
1993 課長サンの厄年 (TV seriál)
1992 Sayonara wo Mouichido (TV seriál)
1988 Tsukai! Rock-n-Roll Toori (TV seriál)
1986 Ai no araši (TV seriál)
1983 Kinjóbi no cumatači e (TV seriál)
1982 Fuyô no Hito (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky