foto

Zuleyka Silver

  • nar. 2.8.1991 (28 let)
    Tijuana, Baja California, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fortune's 500
2014 Girlhouse
2013 Cavemen
2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Vyměřený čas

TV seriály

2019 Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 9: The Empress (E09)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Bramborový salát, násada a tátova whiskey (S01E14)
2016 Code Black (TV seriál)
First Date (S01E13)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Panika (S06E20)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Plané květy (S13E03)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky