foto

Jack Wouterse

  • nar. 17.6.1957 (62 let)
    Soest, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spaak
2015 Vonk
2013 Chez Nous
Frits & Franky
2011 Lotus
2010 De vliegenierster van Kazbek
Lang & gelukkig
2009 Limo
2008 Hotdog!
Zand
2007 De scheepsjongens van Bontekoe
Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
Kicks
Sextet
2005 A Life in Suitcases
Kameleon 2
Vet hard
2004 Pluk a kamion
Šestého května
2003 Het wonder van Maxima (TV film)
Julie & Herman (TV film)
Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
2002 Pietje Bell
2001 Baby Blue
Magonia
Met grote blijdschap
Minoes
2000 Zoenzucht (TV film)
1999 Drobek
Enigma (TV film)
Němý svědek
Suzy Q (TV film)
Zaanse nachten (TV film)
1998 Celluloid blues
De pijnbank
Een echte hond
Temmink: The Ultimate Fight
1997 Chez André
In het belang van de staat (TV film)
Vrijmarkt
1996 De wolkenfabriek (TV film)
Mortinho por Chegar a Casa
Šaty
1995 Ať žije královna!
De schaduwlopers
Eenmaal geslagen, nooit meer bewogen
1994 Dead Man 2: Return of the Dead Man, The
1993 Angie
En route (TV film)
1992 De bunker
Seveřané
Tři nejlepší věci v životě
Zrazená (TV film)
1991 Neslušná žena

TV seriály

2017 Fenix (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2006 Koppensnellers (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Medea (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 Najib en Julia (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Nováčkové (E04)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Schoon goed (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1997 Bed & Breakfast (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Mus (TV seriál)
1990 In de vlaamsche pot (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Vonk

Režijní filmografie

TV seriály

1999 All Stars: de serie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky