foto

Chuck Kelley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Venom
2007 Choose Connor
Skid Marks
2004 Cellular
2001 Downward Angel
1992 Dotknout se a zemřít (TV film)
1991 JFK
Nezbytná tvrdost

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Never Out of the Fight (S02E22)
2011 Chemistry (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Greene (E17)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Poslední autokino (S07E18)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Prázdný pohled (S05E06)

Dokumentární

2005 Památné bitvy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky