foto

Ricky Koole

  • nar. 11.9.1972 (47 let)
    Delft, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rotterdam, I Love You
2014 Alles mag (TV film)
2012 Ptáče
Steekspel
2011 Sonny Boy
2008 Wit licht
2007 Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
2006 Nejlepší sportovec století
2005 Offers (TV film)
Valse wals
2004 Miláček
My Skateboard (TV film)
2001 Neviditelný cirkus
Ochtendzwemmers (TV film)
2000 Lek
1999 Man, vrouw, hondje (TV film)
Suzy Q (TV film)
1998 Een echte hond
Glinsterend pantser, Het (TV film)
Kussen (TV film)
1997 Exit
Superhvězdy
1996 Buenos Aires, Here We Come
De kersenpluk
Šaty

TV seriály

2017 Suspects (TV seriál)
2016 Alleen op de wereld (TV seriál)
Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
Heer & Meester (TV seriál)
2013 Zusjes (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
Wilhelmina (TV seriál)
2000 Bij ons in de Jordaan (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Schoon goed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky