foto

Colin Lawrence

  • nar. 7.9.1970 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beaches (TV film)
Concrete Evidence: A Fixer Upper Mystery (TV film)
Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery (TV film)
Rememory
2016 Mr. Write (TV film)
2015 Angels in the Snow (TV film)
2013 Předvečer zkázy (TV film)
Twist of Faith (TV film)
Vražda za vraždu
12 kol: Reloaded
2012 Hitched for the Holidays (TV film)
Mateřský instinkt (TV film)
Světluškou na 90 dní (TV film)
2010 Betonové propasti (TV film)
Lullaby
2009 Nedůvěra (TV film)
Phantom Racer (TV film)
Případ číslo 39
Ruslan
Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Návrat minulosti (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
2007 Afghanistán
Malé zrady (TV film)
2006 Crossed
Krutá vášeň (TV film)
Muž bez stínu 2
Nenapravitelná (TV film)
2005 Fantastická čtyřka
Chasing Christmas (TV film)
Smrtelná lavina
Stíny z lesa
Ten třetí je navíc (TV film)
Vzpomínky nezaženeš
2004 Klub zneuctěných (TV film)
Nestvůra z hlubin
Part of the Game
Předtucha (TV film)
Ripper 2: Letter from Within
2003 House of the Dead
Pavučina snů
X-Men 2
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Černé prachy
Vzhůru nohama
2000 Epicentrum
Hayley Wagner, Star (TV film)
Poslední sestup (TV film)
6. den
1999 Atomový vlak (TV film)
Nebeský oheň (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
Smrtelná hrozba
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Netvor (TV film)
Outrage (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Tátou proti své vůli (TV film)
1995 Ernest boduje
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Five: Heart of Darkness (S01E05)
Chapter Three: Body Double (S01E03)
Chapter Two: A Touch of Evil (S01E02)
další epizody (4)
The Arrangement (TV seriál)
Crashing (S01E04)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Keep Calm and Carry On (S12E01)
Shut Eye (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Tiger's Cave (S02E01)
2015 Impastor (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
Human Trials (S02E05)
Reapercussions (S02E03)
2013 Arrow (TV seriál)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
A Test of Time (S01E05)
Wasting Time (S01E03)
The Killing (TV seriál)
Reflections (S02E01)
2011 Endgame (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
The Oath (S04E13)
Life on Top (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Free to Be You and Me (S05E03)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Escape Velocity (S04E04)
Eleventh Hour (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
Dirty Hands (S03E16)
další epizody (4)
2006 Battlestar Galactica (TV seriál)
Precipice (S03E02)
Occupation (S03E01)
Lay Down Your Burdens: Part 1 (S02E19)
Blade (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Faith (S01E12)
Muži na stromech (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Proof of the Man (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Strážce (S05E20)
Hrozba (S05E19)
Jeremiah (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
1998 Akta X (TV seriál)
Mind's Eye (S05E16)
First Wave (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve vězení (S02E03)
Sedm dní (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
Avatar (S03E21)
Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace