foto

Colin Lawrence

  • nar. 7.9.1970 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas in Evergreen: Tidings of Joy (TV film)
Mystery 101: Playing Dead (TV film)
2018 Vraždy odvedle: Osudový čin (TV film)
2017 Beaches (TV film)
Rememory
Vraždy odvedle: Falešné obvinění (TV film)
Vraždy odvedle: Jasný důkaz (TV film)
2016 Láska z románu (TV film)
2015 Angels in the Snow (TV film)
2013 12 kol: Reloaded
Osudová chvíle (TV film)
Předvečer zkázy (TV film)
Vražda za vraždu
2012 Hitched for the Holidays (TV film)
Mateřský instinkt (TV film)
Světluškou na 90 dní (TV film)
2010 Betonové propasti (TV film)
Lullaby
2009 Nedůvěra (TV film)
Phantom Racer (TV film)
Případ číslo 39
Ruslan
Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Návrat minulosti (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
2007 Afghanistán
Malé zrady (TV film)
2006 Crossed
Krutá vášeň (TV film)
Muž bez stínu 2
Nenapravitelná (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
Fantastická čtyřka
Smrtelná lavina
Stíny z lesa
Ten třetí je navíc (TV film)
Vzpomínky nezaženeš
2004 Klub zneuctěných (TV film)
Nestvůra z hlubin
Part of the Game
Předtucha (TV film)
Ripper 2: Letter from Within
2003 House of the Dead
Pavučina snů
X-Men 2
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Vzhůru nohama
Černé prachy
2000 6. den
Epicentrum
Hayley Wagner, Star (TV film)
Poslední sestup (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
Nebeský oheň (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
Smrtelná hrozba
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Netvor (TV film)
Outrage (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Tátou proti své vůli (TV film)
1995 Ernest boduje
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)

TV seriály

2019 Virgin River (TV seriál)
Nečekané konce (E10)
Každý má tajemství (E09)
Na světlo (E08)
další epizody (10)
Dobrý doktor (TV seriál)
Quarantine Part Two (S02E11)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 59: „Zlaté časy na Riverdale High“ (S04E02)
2018 ReBoot: The Guardian Code (TV seriál)
Take Two (TV seriál)
Family Ties (E11)
Shadows of the Past (E09)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Iron in War (E06)
Madhouse (E04)
Charlotte's Web (E03)
další epizody (5)
Dobrý doktor (TV seriál)
Quarantine (S02E10)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Quarry (S02E02)
Colony (TV seriál)
End of the Road (S03E05)
Hospitium (S03E04)
Puzzle Man (S03E02)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #1: Keep the Toast Short (S05E06)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 14: Polibek před smrtí (S02E01)
Kapitola 5: Jádro temnoty (S01E05)
Kapitola 3: Dublér (S01E03)
další epizody (5)
Somewhere Between (TV seriál)
Ghost (E09)
The Fourth Man (E07)
Madness (E06)
The Arrangement (TV seriál)
Crashing (S01E04)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
další epizody (4)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Townie (E07)
How to Stay Alive in the Woods (E05)
Shut Eye (TV seriál)
Judgment (S01E06)
The Magician (S01E05)
Impastor (TV seriál)
Sins of the Past-or (Pt 1) (S02E04)
The Devil Went Down to Ladner (S02E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The Tiger's Cave (S02E01)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Keep Calm and Carry On (S12E01)
2015 Impastor (TV seriál)
Exodus (S01E10)
Bingo Tell It on the Mountain (S01E08)
On the Third Day... (S01E02)
Minority Report (TV seriál)
Současnost (E05)
Pilot (E01)
Motiv (TV seriál)
Kdo tady velí? (S03E02)
2014 The 100 (TV seriál)
Human Trials (S02E05)
Reapercussions (S02E03)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Arrow (TV seriál)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
Dívka odjinud (TV seriál)
Of All the Gin Joints (S04E06)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Guy Hastings (E05)
Continuum (TV seriál)
A Test of Time (S01E05)
Wasting Time (S01E03)
Zločin (TV seriál)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
Ven z rezervace (S02E08)
další epizody (8)
2011 Endgame (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bridges (S01E10)
Zločin (TV seriál)
Orfeus (S01E12)
Obstrukce (S01E08)
Co po tobě zbylo (S01E06)
další epizody (4)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ani tady, ani tam (S04E01)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Life on Top (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Pravda (S02E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Bůh je mrtvý (S05E03)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
The Oath (S04E13)
Smallville (TV seriál)
Turbulence (S08E16)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Až moc překvapení (S02E18)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Escape Velocity (S04E04)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
Dirty Hands (S03E16)
další epizody (4)
2006 Blade (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Víra (S01E12)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Precipice (S03E02)
Occupation (S03E01)
Lay Down Your Burdens: Part 1 (S02E19)
Láska je Láska (TV seriál)
Líný víkend (S03E02)
Lék na lásku (S03E01)
2005 4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Smallville (TV seriál)
Žízeň (S05E05)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
Proof of the Man (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Návrat (S04E02)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Noční ptáci (S01E12)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
Jeremiah (TV seriál)
Letters from the Other Side: Part 2 (S02E02)
Letters from the Other Side: Part 1 (S02E01)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Strážce (S05E20)
Hrozba (S05E19)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
1998 First Wave (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve vězení (S02E03)
Akta X (TV seriál)
Vnitřní zrak (S05E16)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zvláštní vydání (S03E18)
1996 Ochránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kouřící muž (S04E07)
Avatar (S03E21)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky