foto

Michael Gwisdek

  • nar. 14.1.1942
    Berlín, Německá říše
  • zem. 22.9.2020 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Traumschiff - Antigua (TV film)
So einfach stirbt man nicht (TV film)
Továrna na sny
2018 Familie Wöhler auf Mallorca (TV film)
In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
Tichá revoluce
2017 Zvědové míru
2016 Loď snů: Palau
Unser Traum von Kanada (TV film)
2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
Heil
Loď snů: Kanada (TV film)
Nachthelle
Tchán (TV film)
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Die letzten Millionen (TV film)
Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
I muži mají své dny
Miss Sixty
Otcem na poslední chvíli
2013 Hai Alarm am Müggelsee
Na vlnách lásky (TV film)
2012 Dobrodružství Hucka Finna
Ježíš mě miluje
Sakra, kluku!
Věčná smolařka
2011 Osudová léta (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
Tajemství Noemovy archy (TV film)
2010 Boxhagener Platz
Den, kdy jsem se nenarodila
Princezna na hrášku (TV film)
Vater Morgana
2009 Die Blücherbande (TV film)
Hilda
Jen na lásce záleží (TV film)
Männersache
Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
Tatort - Kalte Flut (TV film)
Vraždy v Kaifecku
Über den Tod hinaus (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Popelkou na jednu noc (TV film)
Prolomit zeď (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Pornorama
Tatort - Macht der Angst (TV film)
2006 Elementární částice
Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
Reine Formsache
2005 Hölle im Kopf (TV film)
Ich bin ein Berliner (TV film)
Jako v nebi
Miss Texas (TV film)
Naboso
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Kleine Schwester (TV film)
Marga Engel gibt nicht auf (TV film)
Problemzone Schwiegereltern (TV film)
Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
Zur Zeit verstorben
2003 Good bye, Lenin!
Marga Engel kocht vor Wut (TV film)
Pan Lehmann
2002 Pravdu má, kdo miluje (TV film)
Tatort - Schlaraffenland (TV film)
Vaya con Dios
2001 Frau2 sucht HappyEnd
Marga Engel schlägt zurück (TV film)
Vražedkyně (TV film)
2000 Die Unberührbare
Eine Hand voll Gras
Freunde
Zimmer mit Frühstück (TV film)
1999 Der Elefant in meinem Bett (TV film)
Geheimnis, Das
Nočňátka
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
Das Mambospiel
Sieben Monde
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
Pod kůži (TV film)
Une femme sur mesure (TV film)
1996 Edgar Wallace: Der Blinde (TV film)
Gefährliche Freundin (TV film)
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
Zerrissene Herzen (TV film)
1995 Der Kontrolleur
Der Mann auf der Bettkante (TV film)
Die Tote von Amelung (TV film)
Dig, Dag und Ritter Runkel
Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
1994 Abschied von Agnes
Wachtmeister Zumbühl
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
Große Fest, Das (TV film)
Sie und Er (TV film)
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
Der Tangospieler
Der Verdacht
Farssmann oder Zu Fuss in die Sackgasse
1990 Srdečně vítáme
Vier Tugenden, Die (TV film)
1989 Coming Out
Die gestundete Zeit (TV film)
1988 Herečka
Pestalozziho hora
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
Yasemin
1987 Der Kleine Staatsanwalt
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
Werwolf von W., Der (TV film)
1985 Hälfte des Lebens
1984 Lékařky
Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
1983 Henry a Xenie
1982 Dein unbekannter Bruder
Stella (TV film)
1981 Bau'n se billig, Schinkel oder Der Bau des neuen Schauspielhauses zu Berlin (TV film)
Feuerdrachen (TV film)
Stunde der Töchter, Die
Tajemný jakobín
1980 Jadup und Boel
Muhme Mehle (TV film)
Warschauer Konzert (TV film)
1979 Addio, piccola mia
Menschenhasser, Der (TV film)
Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Ramona
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Schach von Wuthenow (TV film)
1976 Hosteska
Mann gegen Mann
1975 Každý týden svatební den (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
Männer vom River Clyde, Die (TV film)
Till Enšpígl
1974 Lügenmaul, Das (TV film)
Rákosí (TV film)
1973 Antigone (TV film)
1969 Bílí vlci
Jungfer, Sie gefällt mir
1968 Die Toten bleiben jung
Zlato v Black Hills

TV seriály

2019 Dead End (TV seriál)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Volksfest (S01E06)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
Selbstjustiz (E07)
Dämmerung (E06)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
2003 Schnelle Gerdi und die Hauptstadt, Die (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Šaráda (E02)
Big Ben (TV seriál)
Vražda ve sboru (S05E03)
1997 Wilde Zeiten (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1973 Legenda o Stülpnerovi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Ich will da sein - Jenny Gröllmann
Wir waren so frei
2004 Der Ausländer
1979 Ramona

Divadelní záznam

1977 Die seltsame Reise des Alois Fingerlein (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Das Mambospiel

Host

TV pořady

2013 Deutscher Filmpreis 2013 (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky