foto

Margaret Mason

  • nar. 31.12.1940
    Phoenixville, Pennsylvania, USA
  • zem. 26.3.1999 (58 let)
    Silverdale, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Cesta do Švédska
1964 Honeymoon Hotel
1959 Night of the Ghouls

TV seriály

1990 Zapadákov (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace