foto

Brandon Beemer

  • nar. 27.2.1980 (39 let)
    Eugene, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Life with Dog
2017 Dead Trigger
Deadly Expose (TV film)
Gates of Darkness
2014 Fear Clinic
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Fízlové, hajzlové
Netvoři z Beringova moře (TV film)
Temný let (TV film)
2012 Wrong Cops: Chapter 1
2006 Holky v balíku
2005 Průšvihář na útěku
2001 Bratrstvo

TV seriály

2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nebožtík (S10E02)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jackpot (S04E06)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Dirty Soap (TV pořad)
The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 I Wanna Be a Soap Star (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky