foto

W. Peter Iliff

  • nar. 1957

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Bod zlomu - původní scénář
2012 Rites of Passage
2000 Podezření
1999 Varsity blues
1998 Ostrý tým (TV film)
1992 Vysoká hra patriotů
1991 Bod zlomu
1990 Modlitba bruslařů

TV seriály

1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Till Death Do We Part (S05E13)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Rites of Passage

TV seriály

1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Till Death Do We Part (S05E13)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Modern American Artists

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace