foto

Holly Earl

  • nar. 31.8.1992 (27 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Once Upon a Time in London
2017 S láskou Vincent
2016 Our Ex-Wife (TV film)
2015 Královna pouště
2014 Červený stan (TV film)
2013 Dracula: The Dark Prince
2011 Pán času: Doktor, vdova a skříň (TV film)
2002 Posedlost
2001 Tajnými cestami
1999 Největší obchodní dům na světě (TV film)

TV seriály

2018 Humans (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 3 (S03E03)
2016 Kuků (TV seriál)
Sidův velký den (S03E06)
Univerzitní výzva (S03E05)
2015 Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Kuků (TV seriál)
Vánoční speciál (S02E07)
Sousedská hlídka (S02E06)
Ken v práci (S02E05)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Safe from Harm (S08E02)
2013 Otec Brown (TV seriál)
Pekelný prach (S01E07)
2012 Kuků (TV seriál)
Svatba (S01E06)
Dědečkova kočka (S01E04)
Ken a volby (S01E03)
další epizody (4)
Skins (TV seriál)
Alo (S06E07)
2006 Život v buši (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Červený trpaslík (TV seriál)
Pete (1. část) (S08E06)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)