foto

Charlotte Mitchell

  • nar. 23.7.1926
    Ipswich, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.5.2012 (85 let)
    Chiswick, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 First Kangaroos, The
Žena, kterou miloval (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1985 Out of the Darkness
1981 Francouzova milenka
1976 Jim, the World's Greatest
1975 In This House of Brede (TV film)
1971 The Blood on Satan's Claw
1961 Dentist on the Job
Nearly a Nasty Accident
1960 Dentist in the Chair
Městečko prokletých
1959 The Bridal Path
1956 Lost
1953 Příběh Gilberta a Sullivana
Street Corner
Terror on a Train
1952 Curtain Up
1951 Lady Godiva Rides Again
Muž v bílém obleku
Smích z ráje
1950 The Happiest Days of Your Life
1949 The Romantic Age

TV seriály

1996 Pond Life (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Ladies in Charge (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
Two of Us, The (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1957 Gay Cavalier, The (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky