foto

Sam Egan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Rytíři krvavé oceli (TV film)
2001 Criss Cross
1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film) - původní scénář
1988 Elvíra - Vládkyně noci

TV seriály

2016 Between (TV seriál)
Us vs. Them (S02E02)
2014 Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Guess (S02E11)
Second Thoughts (S02E03)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
2009 The Listener (TV seriál)
V (TV seriál)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
Svatyně (TV seriál)
Odhalení, 1. část (S01E12)
2008 Svatyně (TV seriál)
Válečníci (S01E10)
Edward (S01E08)
Nubíni (S01E06)
další epizody (6)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
1998 Hvězdná brána (TV seriál)
Svatý kámen (S02E14)
Krajní meze (TV seriál)
Lov (S04E02)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Nový život (S03E11)
Postranní myšlenky (S03E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Death's a Beach (S01E03)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Snoops (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)

Dokumentární

1988 Imagine: John Lennon

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
Forbidden Fruit (S03E35)
Man with the Midas Touch (S03E34)
další epizody (26)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Jack of Diamonds (S03E10)
Ocean Park (S03E09)
Don't Say Nothin' Bad About My Baby (S03E08)
další epizody (20)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
She (S02E10)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
další epizody (20)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace