foto

Johnson Phan

  • nar. 6.8.1980 (40 let)
    Malajsie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dětská hra
2018 Darc
2016 Shadow of the Lotus
2015 Beyond Redemption
2013 Evil Feed
2009 X-Men Origins: Wolverine
2007 Blood Brothers: Reign of Terror
Boj
2006 Live Feed

TV seriály

2018 Van Helsing (TV seriál)
Naživu (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Kotě (S11E06)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Cathy's Song (S01E03)
Witches of East End (TV seriál)
Today I Am a Witch (S01E03)
Continuum (TV seriál)
Second Chances (S02E01)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Cal Sweeney (E04)
Arctic Air (TV seriál)
2011 Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
2010 Hiccups (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Crisis Unaverted (S01E07)
Agentura Jasno (TV seriál)
Romeo a Juliet a Juliet (S05E01)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky