foto

Jack London

  • nar. 12.1.1876
    San Francisco, California, USA
  • zem. 22.11.1916 (40 let)
    Glen Ellen, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Croc-Blanc - kniha
2017 На грани - povídka
2016 Construire un Feu - povídka
1995 Situace vlka - povídka
1989 Cesta na jihozápad - kniha
1984 Der Mexikaner Felipe Rivera (TV film) - kniha
1981 Kója no jobigoe: Hoero Buck (TV film) - kniha
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film) - kniha
1978 Králova žena (TV film) - kniha
1976 Das Ende vom Lied (TV film) - kniha
1973 Dynamit (TV film) - kniha
1972 Hlas divočiny - kniha
1971 Claim na Hluchém potoku - kniha
Poslední výstřel Davida Sandela - kniha
1970 Kaňon samé zlato - kniha
1966 Cesta řeky k moři (TV film) - kniha
1959 Avaruusraketilla rakkauteen - kniha
1956 Mexikánec - kniha
1946 Bílý tesák - kniha
1925 Dobrodružství - kniha

TV seriály

2017 Bílý tesák (TV seriál) - kniha
1993 Bílý tesák (TV seriál) - kniha
Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál) - povídka
1979 Martin Eden (TV seriál) - kniha
1977 Útek zo zlatej krajiny (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1944 El mexicano

TV seriály

1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace