foto

Pierce Gagnon

  • nar. 25.7.2005 (12 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pierce Gagnon se narodil 25.7.2005 v Atlantě stát Georgia Brettovi a Rebecce Gagnonovým. Má ještě tři mladší sourozence z nichž je Steele Gagnon  známý díky Flights of Angels (2009), A Merry Friggin' Christmas (2014) a Eastbound & Down (2009). Herectví Pierce dost baví a jednou by chtěl být režisérem.

Poprvé se objevil ve filmu Podivní (2010) kde ztvárnil malou roli. Větší role byla ve v seriálu One Tree Hill kde si zahrál Logana Evanse a  další skvělý herecký výkon podal ve filmu Looper, kde si zahrál Cida Harringtonona, po boku Bruce Willise a Josepha Gordona-Levitta. Též namluvil hlas Tiaga (Raubíř) v Rio 2

Dále se objevil ve filmu Wish I was here, kde hrál Tuckera Blooma, tam hrál s herci jako je Zach Braff, Kate Hudson a Joey King. V roce 2014 ztvárnil Ethana Woodse v seriálu Extant po boku s Halle Berry. A v nejnovějším filmu Tomorrowland (2015) si zahrál menší roli Caseyho bratra Natea.

V roce 2013 dostal cenu Young Artist Award Best Performance in a Feature Film - Supporting Young Actor Ten and Under za film Looper.

Gabriela "AirWindy" Plundráková

Herecká filmografie

Filmy

2015 Země zítřka
2014 Letos Vánoce nebudou
Rio 2
Wish I Was Here
2013 Big Thunder (TV film)
2012 Looper
2010 Podivní
Zachraňte mého syna

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
další epizody (9)
2014 Extant (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace