foto

Pierce Gagnon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pierce Gagnon se narodil 25.7.2005 v Atlantě stát Georgia Brettovi a Rebecce Gagnonovým. Má ještě tři mladší sourozence z nichž je Steele Gagnon  známý díky Flights of Angels (2009), A Merry Friggin' Christmas (2014) a Eastbound & Down (2009). Herectví Pierce dost baví a jednou by chtěl být režisérem.

Poprvé se objevil ve filmu Podivní (2010) kde ztvárnil malou roli. Větší role byla ve v seriálu One Tree Hill kde si zahrál Logana Evanse a  další skvělý herecký výkon podal ve filmu Looper, kde si zahrál Cida Harringtonona, po boku Bruce Willise a Josepha Gordona-Levitta. Též namluvil hlas Tiaga (Raubíř) v Rio 2

Dále se objevil ve filmu Wish I was here, kde hrál Tuckera Blooma, tam hrál s herci jako je Zach Braff, Kate Hudson a Joey King. V roce 2014 ztvárnil Ethana Woodse v seriálu Extant po boku s Halle Berry. A v nejnovějším filmu Tomorrowland (2015) si zahrál menší roli Caseyho bratra Natea.

V roce 2013 dostal cenu Young Artist Award Best Performance in a Feature Film - Supporting Young Actor Ten and Under za film Looper.

Gabriela "AirWindy" Plundráková

Herecká filmografie

Filmy

2015 Země zítřka
2014 Letos Vánoce nebudou
Rio 2
Wish I Was Here
2013 Big Thunder (TV film)
2012 Looper
2010 Podivní
Zachraňte mého syna

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2014 Extant (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace