foto

Klaus Wennemann

  • nar. 18.12.1940
    Oer-Erkenschwick, Německá říše
  • zem. 7.1.2000 (59 let)
    Bad Aibling, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Tödliches Geschäft - Nur Geld macht glücklich (TV film)
Zwei Brüder - Einzelgänger (TV film)
1996 Helden haben's schwer (TV film)
Römisches Intermezzo (TV film)
Schwurgericht - Angst! (TV film)
Schwurgericht - Bruder, ich brauche dein Blut (TV film)
1995 Angst (TV film)
Kissenschlacht (TV film)
1993 Otec Schwarz zasahuje (TV film)
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
1990 Neuner
1989 Schuldig (TV film)
Vina (TV film)
1987 Unsichtbare, Der
1986 Místo činu - Přátelé (TV film)
1984 Výtah
1981 Ponorka
Strommberg - Die letzte Nacht (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)

TV seriály

1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Is' was Trainer? (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1989 Pyjama für drei (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Dokumentární

1983 Macht der Gefühle, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace