foto

Jeanne Cooper

  • nar. 25.10.1928
    Taft, California, USA
  • zem. 8.5.2013 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dead Air
Donna on Demand
2005 Carpool Guy
2003 Dobrák Ben: Černé zlato (TV film)
2002 Štvanec času
2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1993 Doktor smrt (TV film)
1992 První rodinná spermabanka
1991 Lethal Justice
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
1975 Sweet Hostage (TV film)
1973 The All-American Boy
1972 Kansas City Bomber
1970 Byl jednou jeden lotr
1968 Bostonský případ
1967 Mosby's Marauders
Tony Rome
1965 Slavní jezdci
1963 Black Zoo
1962 13 West Street
House of Women
The Intruder
1960 Let No Man Write My Epitaph
1958 Screaming Mimi
Unwed Mother
1957 Plunder Road
Rock All Night
1956 Calling Homicide
Five Steps to Danger
Houston Story, The
Over-Exposed
1955 The Naked Street
1953 Shadows of Tombstone
The Man from the Alamo
The Redhead from Wyoming

TV seriály

1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Heather Biblow Story (S04E24)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Channing (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Tales of the Vikings (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Denton on Doomsday (S01E03)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace