foto

Doug Davidson

  • nar. 24.10.1954 (64 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Nezkrotná touha
1997 Sex v L.A. (TV film)
1994 Mr. Write
1978 The Initiation of Sarah (TV film)

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2012 Affair of the Heart, An
1997 Behind the Music (TV seriál)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 Family Feud (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace