foto

Peter Bergman

  • nar. 11.6.1953 (65 let)
    Guantanamo Bay, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1993 Žena na římse (TV film)
1991 Palomino (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
1980 Below the Belt
1978 Petronella
1977 Cracking Up

TV seriály

2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Inner Tube (S03E17)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Heather Biblow Story (S04E24)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 The New Price Is Right (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace