foto

Peter Bergman

  • nar. 11.6.1953 (67 let)
    Guantanamo Bay, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1993 Žena na římse (TV film)
1991 Palomino (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
1980 Below the Belt
1978 Petronella
1977 Cracking Up

TV seriály

2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Inner Tube (S03E17)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Heather Biblow Story (S04E24)
1994 5 Mrs. Buchanans, The (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Vražda pod ochranou 2. část (S04E10)
Vražda pod ochranou 1. část (S04E09)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky