foto

Marco Manetti

  • nar. 15.1.1968 (53 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Diabolik
2017 Láska a podsvětí
2013 Song'e Napule
2012 Paura 3D
2011 L'Arrivo di Wang
2005 Piano 17
2000 Zora la vampira
1997 Torino Boys (TV film)
1994 DeGenerazione

TV seriály

2016 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Cop Killer (S05E06)
2010 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
666 (S04E02)
Anomalia 21 (S04E01)
2009 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Cous cous alla bolognese (S03E04)
Sangue in facoltà (S03E03)
Il sospetto (S03E02)
další epizody (8)
2006 Crimini (TV seriál)
L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Magia nera (S01E04)
In trappola (S01E03)
Vendetta cinese (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Diabolik
Letto N.6
2017 Láska a podsvětí
2013 Song'e Napule
2000 Il segreto del giaguaro

TV seriály

2016 L'ispettore Coliandro (TV seriál)
Cop Killer (S05E06)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Letto N.6
2017 Láska a podsvětí

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky