foto

Ruth Sheen

  • nar. 1952
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 VS.
2016 Kocour Bob
2015 SuperBob
2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
Mr. Turner
2013 Chceš pěstí?
2010 Další rok
Hardest Part, The
2009 Heartless
2007 Fanny Hillová (TV film)
Hush Your Mouth
Maraton lásky
2005 English Harem, The (TV film)
2004 Jarmark marnosti
2003 Nestoudník
2002 Plain Jane (TV film)
Všechno nebo nic
2000 Don Quijote (TV film)
Lorna Doone (TV film)
Never Never (TV film)
1999 Bait
Ideální muž
1998 Bramwell: Loose Women (TV film)
Bramwell: Our Brave Boys (TV film)
1996 S dívkami je to jiné
Tajnosti a lži
1995 The Young Poisoner's Handbook
1994 Sin Bin (TV film)
1993 Wenn Schweine fliegen
1992 Ghostwatch (TV film)
1990 Night Voice (TV film)
1988 Velká očekávání
1987 Malá Dorritka

TV seriály

2018 The Woman in White (TV seriál)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Svatí a hříšníci (S18E05)
2015 Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
The Trial of Elizabeth Gadge (S02E03)
2014 Our Girl (TV seriál)
Changes (S01E03)
2013 The Mimic (TV seriál)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 4 (S05E04)
další epizody (5)
Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Accused (TV seriál)
Mo's Story (S02E02)
2006 Vital Signs (TV seriál)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Rodičovská láska (S02E06)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vražda na faře (S01E02)
2002 White Teeth (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1992 Downtown Lagos (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace