foto

Roger Lloyd-Pack

  • nar. 8.2.1944
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.1.2014 (69 let)
    Kentish Town, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 In Love with Alma Cogan
Jeden musí z kola ven
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2007 The History of Mr Polly (TV film)
2006 The Living and the Dead
What We Did on Our Holiday (TV film)
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár
2004 Jarmark marnosti
2003 Margery and Gladys (TV film)
2001 Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1997 Preaching to the Perverted
The Missing Postman (TV film)
1996 Hollow Reed
1995 The Young Poisoner's Handbook
1994 Interview s upírem
Princezna Caraboo
1993 Clothes in the Wardrobe (TV film)
Proces
U.F.O.
1992 Party Time (TV film)
1991 Američanka
Objekt krásy
The Gravy Train Goes East (TV film)
1989 Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec
Stone Age, The (TV film)
Wilt
1987 The Finding (TV film)
1986 Deliberate Death of a Polish Priest, The (TV film)
1985 McGuffin, The
1984 1984
1979 Kuba
Meetings with Remarkable Men
1975 Brassneck (TV film)
Obnažený státní úředník (TV film)
1974 The Man Who Couldn't Get Enough
1971 Fright
Šumař na střeše
1970 Posel
Postavy v krajině
1969 Hamlet
1968 The Magus

TV seriály

2014 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
I Predict a Riot (S08E03)
2012 Borgiové (TV seriál)
Pravda a lži (S02E08)
Obléhání Forli (S02E07)
Popeleční středa (S02E06)
další epizody (6)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently with Class (S05E02)
2009 The Old Guys (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
2006 Pán času (TV seriál)
Věk oceli (S02E06)
Vzestup kyberlidí (S02E05)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Nepokojná mysl (S02E05)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hříchy otců (S07E03)
2000 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Summer (S03E04)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Spring (S03E03)
Winter (S03E02)
Autumn (S03E01)
1998 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Love and Marriage (S02E04)
Celebrity Vicar (S02E03)
Dibley Live (S02E02)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Engagement (S02E01)
1996 The Vicar of Dibley (TV seriál)
The Christmas Lunch Incident (S01E08)
The Easter Bunny (S01E07)
1994 Smrt pampeliškám (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
Election (S01E05)
The Window & the Weather (S01E04)
další epizody (6)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
Inside Victor Lewis-Smith (TV seriál)
1992 Archer's Goon (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 Mr. Bean (TV seriál)
Návrat pana Beana (E02)
1985 Moving (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Na dva pokusy (S01E11)
1972 Spyder's Web (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)
2002 Story of 'Only Fools and Horses....', The (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky