foto

Patrick Rapold

  • nar. 21.5.1975 (44 let)
    Schaffhausen, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zwingli
2018 Weglaufen geht nicht (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
Tajemná legenda (TV film)
2013 Akta Grüninger
2012 Das Missen Massaker
Labyrint (TV film)
2010 Die Route (TV film)
Hlas srdce (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
2008 Sunny Hill
2007 Bouřlivá léta (TV film)
2006 Tajemství Svenaholmu (TV film)
2005 Sněhurka
2004 Eurotrip
Hledá se rodina (TV film)
Nocturne
2001 Tatort - Time-out (TV film)

TV seriály

2017 X-company (TV seriál)
Sliby (S03E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Frankenstein (S16E23)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Nevěsta (S13E13)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
Zahltag (S05E03)
další epizody (5)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Familienglück (S04E04)
další epizody (6)
2001 Offroad TV (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky