foto

Patrick Rapold

  • nar. 21.5.1975 (44 let)
    Schaffhausen, Švýcarsko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zwingli
2018 Weglaufen geht nicht (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
Tajemná legenda (TV film)
2013 Akta Grüninger
2012 Das Missen Massaker
Labyrint (TV film)
2010 Die Route (TV film)
Hlas srdce (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)

Galerie (63)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky