foto

John Schuck

  • nar. 4.2.1940 (80 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All Light Will End
2016 Tale of the Kite
2001 Prokletí žlutozeleného škorpióna
2000 Můj nejlepší přítel (TV film)
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
1995 Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Pontiakem k měsíci
Svátost manželská
1992 Till Death Us Do Part (TV film)
Čtyři oči (TV film)
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1990 Dick Tracy
1989 Jasnozřivý
My Mom's a Werewolf
1988 Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
1987 Rozkacená sudba
1986 Star Trek IV: Cesta domů
1985 Kocour v botách (TV film)
1984 Co jsem našel, to je moje
1981 Earthbound
1979 Butch a Sundance: Začátky
Halloween That Almost Wasn't, The (TV film)
Just You and Me, Kid
1976 Bitva o Midway
1974 Zloději jako my
1973 Blade
Hunter (TV film)
If I Had a Million (TV film)
1972 Hammersmith Is Out
1971 McCabe a paní Millerová
Shepherd's Flock (TV film)
1970 Brewster McCloud
M*A*S*H
The Moonshine War

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Shadow (S11E12)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anchor (S11E10)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Inconceivable (S09E14)
Signature (S09E12)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Screwed (S08E22)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Postižení (S04E16)
Onemocnění (S04E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bouře (S07E10)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soužení (S06E10)
Znásilněná (S06E05)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Possession (S12E05)
2000 Titus (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Múza (S06E22)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Arnoldovy patálie (TV seriál)
The Last Frontier (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Voices of Authority (S03E05)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Dlouhý boj za soumraku (S02E20)
Policie New York (TV seriál)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Makisté, část druhá (S02E21)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Velký lovec (S02E19)
The Golden Girls (TV seriál)
Strange Bedfellows (S03E07)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
Having Babies (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Keep Your Guard Up (S01E05)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky