foto

Colm Wilkinson

  • nar. 5.6.1944 (73 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bídníci
2011 Fantom opery (divadelní záznam)
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
1985 Lyrics by Tim Rice

TV seriály

2010 Tudorovci (TV seriál)
Natural Ally (S04E04)
2009 Tudorovci (TV seriál)
The Northern Uprising (S03E02)
1978 3-2-1 (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace