foto

Janina Flieger

  • nar. 22.8.1982 (36 let)
    Potsdam, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2015 Vertraue mir (TV film)
2013 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sizilien (TV film)
Planet USA
2011 Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
Neznámý
2009 Karibské tajemství (TV film)
Rosamunde Pilcher: Dej, ať je to láska (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
Inga Lindström: Víkend v Söderholmu (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Doktor na Tenerife (TV film)
Floridaträume (TV film)
2004 Doktor na Korfu (TV film)
Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
Kámoši, holky a prachy (TV film)
2000 Tatort - Bienzle und der Mann im Dunkeln (TV film)
www.maedchenkiller.de - Todesfalle Internet (TV film)
1999 Unschuldige Biester (TV film)
1997 Corinna Pabst - Fünf Kinder brauchen eine Mutter (TV film)
Der Prinzgemahl (TV film)
Familie zum Küssen, Eine (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Räuberkind (TV film)
Game Over (TV film)
1993 Liebe am Abgrund (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Dámská jízda (S03E10)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Schmölderův sen (S05E15)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace