foto

Elizabeth Wilson

  • nar. 4.4.1921
    Grand Rapids, Michigan, USA
  • zem. 9.5.2015 (94 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Královský víkend
2001 Rocky Road
1996 Kluci ze sousedství (TV film)
Special Report: Journey to Mars (TV film)
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Nejsem blázen
Otázky a odpovědi
Zrození jara (TV film)
1993 Skřivánek (TV film)
1991 Addamsova rodina
Myslete na Henryho
1990 Burning Bridges (TV film)
1989 Nora's Christmas Gift
1987 Spiknutí lásky (TV film)
Temné síly
1986 Where Are the Children?
1984 Grace Quigley
1982 Million Dollar Infield (TV film)
1981 Malá, menší, ještě menší
1980 Od devíti do pěti
Once Upon a Family (TV film)
1979 Svátost strachu (TV film)
1978 All's Well That Ends Well (TV film)
1975 Easter Promise, The (TV film)
Happy Hooker, The
Miles to Go Before I Sleep (TV film)
Zajatec 2. avenue
1974 Another April (TV film)
Man on a Swing
1973 Den delfína
Lie, The (TV film)
1971 Little Murders
1970 Hlava 22
Jenny
1969 Let Me Hear You Whisper (TV film)
1967 Absolvent
The Tiger Makes Out
1963 A Child Is Waiting
Ptáci
1960 Too Hot to Handle
1959 Happy Anniversary
1958 The Goddess
The Tunnel Of Love
1956 Patterns
1955 Piknik
1946 Pověstný muž

TV seriály

2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kočár z Číny (S02E05)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Doc (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2005 Needs of Kim Stanley, The

TV pořady

1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace