foto

Robert Gentry

  • nar. 29.9.1940 (78 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1978 Standing Tall (TV film)
1972 Dear Dead Delilah
1965 Plastic Dome of Norma Jean, The

TV seriály

2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Whose Monkey Is It Anyway? (S11E10)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace