foto

Katelijne Damen

  • nar. 14.4.1960 (59 let)
    Mortsel, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Patrick
2018 Dívka
Rosie & Moussa
2016 De premier
2012 Offline
2011 Noordzee, Texas
2003 Any Way the Wind Blows
2000 Maria
1999 Man van staal
1996 Ce sunt amorettes

TV seriály

2019 De Luizenmoeder (TV seriál)
2018 Generace B (TV seriál)
Ouders (E03)
2009 Kód 37 (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
2006 Koning van de wereld (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2002 Kijk eens op de doos (TV seriál)
Sedes & Belli (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace