foto

Steven Kane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Doghouse, The

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
Vyhlášení války (S05E01)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Do středu dění (S04E01)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Scottův efekt (S03E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Valkýra (S02E11)
Dlouhá cesta (S02E06)
Solace (S02E04)
další epizody (5)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Počítání mrtvých (S01E03)
Fáze šest (S01E01)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Předtím a potom (S01E02)
2005 Closer (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oko za oko (S02E17)
Alias (TV seriál)
Fata morgana (S04E18)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Doghouse, The

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S04E05)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Do temnoty (S03E07)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Oddanost (S05E10)
Odvaha (S05E09)
Čest (S05E08)
další epizody (10)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Konec hry (S04E10)
Najít, oklamat, zničit (S04E09)
Temný plán (S04E08)
další epizody (10)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Odpor (S03E12)
Odkaz (S03E11)
další epizody (13)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (13)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)